Bt x

Sex vits..

Voksne hvem voldtok andrea voll voldum

voksne hvem voldtok andrea voll voldum

Faren hennes sier de får ta stilling til et søksmål når det eventuelt måtte komme. Det er en lynsjestemning i samfunnet, og folk truer rett og slett med å skade min klient, som er frifunnet ved to anledninger i Borgarting lagmannsrett. Norske domsstolar er ein del av dette systemet. Jeg snakket litt med familien om det, og de var veldig skeptiske. Etter dommen i lagmannsretten har, andrea stått frem med navn og bilde i media, og har i løpet av dagen mottatt mye støtte. Foto: Farid Ighoubah / Nettavisen. Jeg er redd for dem, og jeg vil ikke at noen andre skal oppleve det samme som meg, sier hun. Andrea, voll, voldum, men ble frikjent i Borgarting lagmannsrett i juli. I det obligatoriske pensum tar forretningsjuss mye plass, mens kvinnerett og diskrimineringsrett er valgfag, påpeker Korsvik.".

Voksne hvem voldtok andrea voll voldum - Hedal Saken

Jeg la ut navnene deres for å opplyse venner og venners venner om disse folkene. Andrea sier hun lo da hun fikk vite om det mulige søksmålet. Mange synes jeg er tøff som tør å stå frem, sier. Jeg har fått veldig mye støtte fra folk i hele Norge. Jeg er veldig skuffet at de kan bli dømt i tingretten til seks og seks og et halvt års fengsel, for så å bli frikjent i lagmannsretten, er skuffende. Kjemper videre: Tre menn var tiltalt for voldtekt.

Videos

Luder HOT mature 55 YR OLD volles video.

Når offeret: Voksne hvem voldtok andrea voll voldum

Den nye rapporten slår at vedtaket ikke er fulgt opp. Forfatterne foreslår også å gjøre diskriminerings- og likestillingsrett til et obligatorisk fag. Og først når domsstolane kan døme rettvist kan ein få likestilling. Jeg lo fordi jeg synes det er latterlig. Det innebærer blant annet at studiet skal belyse hvordan rettsregler virker ulikt for menn og kvinner. Mennene anket saken til Borgarting lagmannsrett og ble nylig frifunnet etter tiltalen. Kanskje ikkje så rart når ein les dette: "Allerede i 2003 vedtok fakultetsstyret at kjønnsperspektiver skulle integreres i alle obligatoriske fag i rettsvitenskap. De opplyser til NRK at deres klienter nå vurderer søksmål mot.

0 Svar till “Voksne hvem voldtok andrea voll voldum”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *